Weer terug in Malawi
Door: Irene
Blijf op de hoogte en volg trainers CNA
13 April 2013 | Malawi, Lilongwe
Aangekomen op het vliegveld wisten we meteen weer waarom we Malawi zo leuk vinden: lachende gezichten, mensen die meteen een praatje aanknopen om te horen waar we vandaan komen en wat we komen doen. We hebben al weer de nodige complimenten in onze zak, omdat het zo geweldig is dat we iets voor het onderwijs proberen te betekenen.
De driver Tresher stond al uren op ons te wachten, want we hadden enkele uren vertraging, maar de lach week niet van zijn gezicht. In de auto heeft hij ons haarfijn de complexe situatie van de president Joyce Banda uit de doeken gedaan, met alle politieke en economische nuances. Hij heeft ons naar ons Guesthouse gebracht bij Lilongwe, in een kloostercomplex van de Carmelitessen. We zijn in goede handen. En of we nog niet voldoende beseften dat we in Malawi zijn valt nu de elektriciteit uit. We zijn weer terug.
14 April 2013 - 22:08
Jeannette:
Heeeee Matandara Uliiiii kanjers!!
Jullie zijn er!!
Wat fijn om jullie eerste verslagje te lezen en heerlijk dat de elektriciteit uitvalt, wat raaaarrrrr zeg?!?!
Ik ben erg benieuwd naar jullie bevindingen!
Opnieuw veel respect voor jullie vrijwillige inspanningen in dit boeiende land.
Wat heerlijk om weer 'thuis' te komen.
Een mega dikke Hollandse/Malawiaanse knuffel van Sjaan